Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor komleksi önündeki park alanında Adem A.'ya ait park halindeki araca kimliği belirsiz bir sürücü vurup kaçtı.  

Olay, 23 Temmuz Salı günü saat: 14.00 ila 15.00 sularında Nevşehir Yeni mahalle Crowne Plaza Cappadocia otel arkasındaki Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor komleksi önündeki park alanında meydana geldi.

Edinilen etkiye göre, kimliği belirsiz bir sürücü park halinde bulunan araca çarparak, hasar yetersizliğimiş gibi bir de olay yerinden hızla uzaklaştı. Kaçan sürücü şimdi her yerde aranıyor.

Polise haber verdiklerini anlatan mağdur vatandaşımız Adem A. şunları ifade etti; "Yaşanılan olayda aracıma verilen maddi hasardan daha çok insani olarak bu kadarmı değerlerimizi yitirdik diye çok üzüldüm. Keşke gelip özür dileyip helallik alsa idi... İnsanlıkta gelinen nokta beni çok üzdü. Bugün bana yarın bir başkasına." dedi.

Adem A.; "Park halindeki aracına vurup kaçan araç sürücüsü kim ise kendi aracının başına gelenlerin başka insanlarında başına gelmemesi için zanlının aracının da hasarlı olduğunu en kötü sonuçta sanayiye girebileceğini düşünerek Nevşehir Sanayi Sitesi esnaflarına Allah rızası için çağrıda bulundu. Böyle bir şüpheli araç iş yerinize tamire gelirse insanlık namına Emniyet Güvenlik güçlerimize haber veriniz diye yardım çağrısını bulundu.

Nevşehir'de park edilmiş bir araca çarpıp kaçan araç ve sürücüsü her yerde aranıyor.