Kaza, saat 15.00 sıralarında meydana geldi. 

Edinilen bilgilere göre, Nevşehir'in Acıgöl-Gülşehir ilçesi havalimanı yolu üzeri Çiftlik ile Basansarnıç köyü arasındaki yolda iki otomobilin karıştıkları kazada, 3 kişi yaralandı.

Çarpışmanın şiddeti ile araçlardan bir tanesi yol kenarında ki tarlaya uçtu. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Yaralılar 112 Acil Servis ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından ambulans ile Nevşehir Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Jandarma kaza ile ile ilgili soruşturma başlattı.

“Devamlı Kaza Oluyor, Alt Geçit Yapılmalı”

Çiftlik köyü sakini vatandaşlar, daha öncede bu kavşakta çok sayıda ölümlü ve yaralamalı kazaların olduğunu, durumu ilgili yerlere iletmelerine karşın hiçbir türlü sonuç alamadıklarını söylediler.

Aynı kavşakta havalimanı yolu açıldıktan sonra bir çok kazaların meydana geldiğini ifade eden vatandaşlar, bu yol, çevredeki çok sayıda köy ile Aksaray'dan gelip Kapadokya havalimanına gideceklerin birleştiği, işlek bir yol. Yetkililerin buraya acil çözüm üretmelerini bekliyoruz. Buraya alt üst geçit yada büyük bir döner kavşak yapılmalıdır. Yoksa bu tür kazalar kaçınılmaz olur ve bir çok kişinin ocağı söner diyerek tepkilerini ifade ettiler.