Çevre

Nevşehir'e serinleten haber geldi!

Meteoroloji 7.Bölge Müdürlüğü, Nevşehir ve İlçelerinde önümüzdeki 5 gün için ilk hava tahminlerini açıkladı. İşte hava durumu...

Yurt genelinde son zamanlarda hissedilen sıcak hava etkisini sürdürürken uzmanlardan Nevşehir için sevindirici açıklama geldi.

Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü, Nevşehir ve ilçelerinde 23 -27  Temmuz 2024 tarihleri arası 5 günlük son hava tahminlerini açıkladı. Peki Nevşehir'i etkisi altına alan sıcak hava dalgası devam edecek mi? Yağmur yağacak mı? İşte Nevşehir'de 5 günlük hava tahmin raporu...

Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü Bölgesel Tahmin ve Uyarı Merkezi'nden yapılan meteorolojik uyarıda, Nevşehir'in yeni hafta içinde yeni bir yağışlı sistemin etkisine girmesinin beklendiği belirtildi.

Hafta sonunda itibaren sıcaklık 25 dereceye kadar düşecek...

Nevşehir'de 24 Temmuz Çarşamba ve 27 Temmuz Cumartesi günleri 2 gün boyunca Nevşehir il genelinde gök gürültülü sağanak yağışların gökgürültülü olacağı beklediğinden su baskını, sel, yıldırım ve dolu yağışlarına karşı vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.

Ayrıca Nevşehir il genelinde hafta sonu gündüz sıcaklıklar 24-26 derece dolaylarına kadar düşecek. Gece sıcaklıklar ise 20 dereceden 8 dereceye kadar düşmesi bekleniyor.

İşte Nevşehir'in ilçe ilçe 5 günlük hava durumu

23 Temmuz Salı günü 34 derece ve Parçalı bulutlu, 

24 Temmuz Çarşamba günü 30 derece ve Gökgürültülü Sağanak yağışlı, 

25 Temmuz Perşembe günü 31 derece ve Parçalı bulutlu, 

26 Temmuz Cuma günü 30 derece ve Parçalı bulutlu, 

27 Temmuz Cumartesi günü 26 derece ve Gökgürültülü Sağanak yağışlı, geçmesi bekleniyor.

Nevşehir ve İlçelerinde 5 Günlük Hava Tahmini;

Foto: Galip Hasan Temur