Nevşehir ilinin Hacıbektaş ilçesine bağlı Hırka Tepesidelik Köyünde kazanlar kuruldu, yüzlerce kişiye bulgur pilav dağıtıldı.

Hırkatepesidelik köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile muhtarlık tarafından düzenlenen geleneksel bulgur pilavı şölenine AK Parti Nevşehir Milletvekili Süleyman Özgün, Hacıbektaş Kaymakamı Abdulkadir Nar, Hacıbektaş İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Buket Ergün ve ilçe protokolü ile çok sayıda davetli katıldı.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Süleyman Özgün; "Hırkatepesidelik Köyü Dayanışma ve Yardımlaşma Derneğinin düzenlediği Bulgur Pilavı Şenliği'ne AK Parti Hacıbektaş ilçe Teşkilatımızla katılım sağladık. Hemşerilerimizle bir arada bulunmaktan mutluluk duyduk. Her sene daha da güzelleşen şenliğimize başta Dernek Başkanımız Mehmet Eren olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Nevşehir Kültür Yolu Festivali Başlıyor Nevşehir Kültür Yolu Festivali Başlıyor

Hacıbektaş Kaymakamı Abdulkadir Nar, şenlikte yaptığı konuşmasında “Her yıl kutlanan Hırkatepesidelik Köyü pilav şenliğinin düzenlenmesinde emeği geçen tüm dernek üyelerine, dernek başkanlarına, köy muhtarına teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberliğin en güzel şekilde sergilendiği bu köyümüzde şenliğe katkı sunan herkese teşekkürlerimi sunuyorum dedi. 

Yapılan protokol konuşmalarının ardından katılımcılara bulgur pilavı ikram edildi. Hatıra fotoğrafı çekildi.

Editör: İbrahim UYSAL