01.10.1968 yılında 1 Müdür, 3 öğretmen, 1 memur, 1 hizmetli ve 155 öğrencisiyle eğitim ve öğretime başlayan Nevşehir İmam Hatip Lisesi´nin ilk mezunları yaklaşık kırk yıl aradan sonra Eski Nar Belediye Başkanı Yusuf Kurugöllü'nün ev sahipliğinde bir araya gelerek hasret giderdi.

Uzun yıllardır görüşmeyen sınıf arkadaşlar bol bol sohbet ederek hasret giderdiler. Nevşehir İl Müftüsü Kazım Güzel'in özel davetli olarak katıldığı vefat edenler için duaların da edildiği buluşmada duygulu anlar yaşandı. 

Nevşehir  İmam Hatip Lisesinden 1976 yılında mezun olan arkadaşlar 48 yıl sonra yeniden buluştu.

Sulusaray kasabasının önceki dönem belediye başkanlarından İbrahim Pekşen (68), "Nevşehir İmam Hatip okuluna ilk kayıt yaptırıp, İmam Hatip Lisesinden mezun olan dostlarla yıllık bir araya gelerek hasbihal ettiğimiz toplantımızı gerçekleştirdik.

Bu konuda Konya'dan Ankara'dan İstanbul'dan Merkez köy ve kasabalardan ve diğer şehirlerden katılan tüm dostlarla hasret giderdik. Toplantı için mekanını bize ayıran Nar eski Belediye Başkanı Yusuf Kurugöllü kardeşimize teşekkür ederiz. Ayrıca davetimize icabet ederek toplantımıza katılan İl Müftümüze Teşekkür ederiz. Seneye buluşmak ümidiyle..." dedi.