Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mahmut Selçuk, Çocuk Evleri ve Koordinasyon Merkezi (ÇEKOM) Müdürü Ramazan Gülhan ve Şehit yakınları ve Gaziler birim sorumlusu Osman Tanrıkulu İl Müdürlüğünü ziyarete gelen Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Nevşehir İl Temsilcisi Afrin Gazisi Zeki Didinmez’e doğum gününde sürpriz yaptı.

Doğum günü pastası kesilerek Afrin Gazisi Zeki Didinmez'in doğum gününü kutlayan Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mahmut Selçuk; "Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Nevşehir İl Temsilcisi Afrin Gazimiz Zeki Didinmez’in doğum gününü kutladık. Ailesi ve sevdikleriyle nice sağlıklı huzurlu ve mutlu yıllar dileriz. Allah (c.c.) tüm askerlerimizi korusun ve sağlıklı uzun ömürler versin. Her daim Türk Silahlı Kuvvetlerinin şerefli mensuplarının yanında olduğumuzu belirtmek istiyorum” dedi.

Doğum günü kutlanan Afrin Gazimiz Zeki Didinmez’in mutluluğu ise görülmeye değerdi.

Didinmez: "Askerler vurulunca değil, unutulunca ölür"

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mahmut Selçuk, Çocuk Evleri ve Koordinasyon Merkezi (ÇEKOM) Müdürü Ramazan Gülhan ve Şehit yakınları ve Gaziler birim sorumlusu Osman Tanrıkulu'na sürpriz doğum günü için teşekkürlerini ifade eden Afrin Gazimiz Zeki Didinmez, "Unutulmasın ki hala hazırda ama hastanede ama evinde tedavi gören askerlerimiz var. Şehit ailelerimiz var. Bizler, gaziler yada şehit aileleri unutulunca ölürüz. Benim tek arzum, hiçbir zaman onları unutmayalım. Her şey maddiyat değil. Manevi olarak gelip halimizi hatırımızı sorup, bizlerle sohbet etmelerini istiyoruz. Zira "Askerler vurulunca değil unutulunca ölür"...  " dedi.

Nevşehirli Uzman Çavuş Zeki Didinmez'in gazi oluşunun altıncı yıldönümünde kendisine ve kıymetli ailesine sevgi saygı ve dularımızı gönderiyoruz.