Kültür - Sanat

Sadi Teltik, Talas'ta Amir Ateş İle Sanat Müziği Konserine Katıldı

Türk ve Dünya Ozanları Ocağı Genel Başkanı Sadi Teltik, Talas Belediyesinin düzenlediği Karadut Türk Sanat Müziği konserine katıldı.

Talas Belediyesi tarafından ünlü bestekar Amir Ateş’in katılımıyla ve Kayseri’ye özgü eserleri ile Karadut Türk Sanat Müziği konseri düzenlendi. Birbirinden güzel eserlerin seslendirildiği geceye katılanlar sanat müziğine doydu.

Kayseri Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezinde düzenlenen konsere TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar, AK Parti Kayseri Milletvekili Şaban Çopuroğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Talas Kaymakamı Yaşar Dönmez , Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın ve Türk ve Dünya Ozanları Ocağı Genel Başkanı Sadi Teltik’in yanı sıra 7’den 70’e her yaştan sanat müziği sevenler katıldı.

Salonun dolduğu konserin ilk bölümünde solistler Sezen Cin Özdemir ve Dr. Adnan Çoban, ünlü bestekar Amir Ateş’in seslendirdiği eserler ile kendi eserlerinden oluşan besteleri seslendirdi.

Konserin ikinci bölümünde ise üstat Amir Ateş solistler ile birlikte Türk ve Dünya Ozanları Ocağı Genel Başkanı Sadi Teltik'in 3 eseri ile birlikte unutulmaz şarkılarından bazılarını icra etti.

Proğrama özel davetli olarak katılan FİB Haber Köşe yazarlarından Türk ve Dünya Ozanları Ocağı Genel Başkanı Sadi Teltik; "Kayseri Konseri'nde Sezen Cin Özdemir 3 eserimi seslendirdi. Bestekâr Amir Ateş'in bestelediği, Kayseri konulu şarkılarım büyük ilgi gördü .Emeği geçenlere teşekkür ediyorum." dedi.