Güncel

Biz yaptık, Nevşehir’imiz için yine biz yapacağız…

Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, üç yıllık belediye başkanlığı görevi süresince yapımı tamamlanan ve hayata geçen projeleri kamuoyuyla paylaştı.

Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, üç yıllık belediye başkanlığı görevi süresince ilde yapımı tamamlanan ve hayata geçen birbirinden önemli projeleri kamuoyuyla paylaştı.

"Nevşehir’imiz için hazırız, kararlıyız"

Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, sosyal medya hesabı üzerinden "Türkiye Yüzyılında Nevşehir için gerçek belediyecilik. Biz yaptık, yine biz yapacağız… Hazırız, kararlıyız.'' paylaşımında bulundu.

Başkan Savran'ın Nevşehir belediyesi olarak kendi döneminde yapımı tamamlanan ve gerçekleştirilen projeler ile paylaştığı video sosyal meydada halkın büyük beğenisini topladı.

Savran: Biz yaptık, yine biz yapacağız…

Herkesin huzur içerisinde yaşadığı bir Nevşehir istediklerini belirten Başkan Savran, Bugüne kadar gönül belediyeciliği düsturuyla Nevşehir’imizin gelişimi ve refahı için çalıştık. Türkiye Yüzyılı hedefi doğrultusunda, geleceğin şehri Nevşehir’imizi daha yaşanabilir bir il yapmak için çaba sarf ettik, sarf etmeyede devam ediyoruz. Yine siz değerli hemşehrilerimizin destek ve güveniyle birçok projeyi hayata geçirirken, 2024-2029 hizmet dönemimizde de birlikte el birliğiyle, sevgi, hoşgörü, dayanışma, çalışma azmi ve yüreğimizle hizmet edebilme inancımızla çalışmaya devam edeceğiz. Birlikte daha bir çok önemli projelere imza atacağız” dedi.

Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, Nevşehir’in problemlerini birer birer çözerek daha yaşanılabilir ve güzel bir şehir için bir saniyeyi bile boşa geçirmek istemediklerini belirterek, “Nevşehir için canla başla çalışıyoruz.” dedi.

"Nevşehir’imiz için hazırız, kararlıyız"

Nevşehir yüzyılını beraber başlatalım diyen Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kendilerine olan teveccühüne ve Nevşehir'e olan sevgisine layık olacaklarının altını çizerek; "Tüm teşkilatılarımızla birlikte, el ele, kol kola hizmet etmeye devam edeceğiz. Hizmet belediyeciliğini önemsiyoruz. Cumhurbaşkanımızın bize olan teveccühüne, şehrimize olan sevgisine layık olacağız” diye konuştu.

Savran, 'Nevşehir için canla başla çalışıyoruz'

İnsanlara hizmet etmeyi ibadet bildiklerini ifade eden Başkan Savran; "Nevşehir’imize layık olma yönünde yaptığımız çalışmalarla birlikte, bundan sonra da uyum kültürü ve istişare ile çalışmaya devam edeceğiz. Allah mahcup etmesin, hemşehrilerime hizmet etmeyi ibadet biliyoruz. Nevşehir'de gönül ve hizmet belediyeciliğini daha iyi noktalara taşımak için ekibimizle çalışmaya devam ediyoruz” dedi.