Nevşehir'in Avanos ilçesi Karaseki mahallesinde bulunan Venessa parkı kimliği belirsiz kişiler tarafından tahrip edildi.

Avanos ilçesi Karaseki mahallesinde bulunan Venessa çocuk parkına göz diken şehir eşkıyaları tarafından banklar ve oyun grupları tahrip edildi. Etrafa attıkları çöpleri öylece bırakıp gittiler. Bunların sadece çevrelerine değil kendilerine de saygıları yok.

Sabah gördüğü manzara karşısında şaşıran bir vatandaşımız FİB Haber WhatsApp Hattına yaptığı açıklamada, "Bu güzelim parktan ne istediniz, bu yapılan bir hainlik degil mi" diye isyan etti.

Tepkili vatandaşımız açıklamasında; "Tüm çöp kovalarının kenarlarındaki tahtaları kırıp kovaları çıkarıp kaydıraklara paylaştırmışlar. Oturduğumuz bankların tahtalarını söküp uçak figürünün kanatlarına yerleştirmişler. Uçağın kanadı tahteravalli dahil her şeye kirli çöp poşeti geçirmişler. Bunu yapanları kınıyoruz" dedi.

Konu ile ilgili olarak Avanos Belediyesi ekipleri tarafından çocuk oyun alanına verilen zararın giderileceği belirtirken, vatandaşların bu tarz olaylara tanık olmaları durumunda emniyet ve zabıta ekipleri ile iletişime geçmeleri konusunda duyarlı olmaları istendi. 

Bu arada Emniyet güçleri yapılan bu hadsiz olayı araştırma, soruşturmaya başlamış durumda.