Eğitim

Teşekürler Nevşehir!

Gerçek şampiyonların üniversiteye hazırlık kursu olan Nevşehir Vip Mod5 Kurs Merkezinde mezun  öğrencilerimizin kayıt kontenjanları dolmuştur.

TEŞEKÜRLER NEVŞEHİR!

Gerçek şampiyonların  üniversiteye hazırlık kursu olan Nevşehir Vip Mod5 Kurs Merkezinde mezun  öğrencilerimizin kayıt kontenjanları dolmuştur.

Son dört  yılda yine gelenek değişmedi. Nevşehir’de öğrenci kontenjanını en erken dolduran kurs merkezi yine Nevşehir Vip Mod5 Kurs Merkezi oldu.

Nevşehir Vip Mod5 Kurs Merkezi Kurucu Müdürü AHMET YAZICI,  yaptığı basın açıklamasında başarılarının sırrını şu şekilde açıkladı:

1-      YKS  hazırlık kursumuzda uyguladığımız eğitim sistemimizle   sadece Nevşehir’de değil bölgemizde de en iyi kurs merkezi olduğumuzu bir kez daha tescillemiş olduk.

2-      Kursa kayıtlı bütün öğrencilerimizi özel derslerle üniversiteye hazırlamaktayız ve bu anlamda bölgede tek olan kurs merkeziyiz.

3-      Başarılı, başarısız  öğrenci ayrımı yapmaksızın bütün öğrencilerimize eşit mesafedeyiz  ve aynı ilgiyle yaklaşıyoruz.

4-      Kendi kursumuza özgü olarak  üniversiteye hazırlanan bütün öğrencilerimize sınırsız soru sorma imkanını sunuyoruz . Türkiye’de bu imkanı sağlayan birkaç kurstan birisiyiz.

5-      Öğrenci koçluğu  ve öğrenci takip sisteminin gerçek profesyonel ellerde  yapılması bu başarının kilit noktasını oluşturmaktadır.

6-      Her ortamda başarı sağlayabilecek en iyi öğrenci profiliyle değil sınavda  yapabileceğine inandığımız  öğrenci profilinin  de ön planda tutulması kursumuzun tercih edilme nedenlerinden biri olarak gösterilebilir.

7-       Vip Mod5 Kurs Merkezinin öğretmen kadrosunun alanında  uzman kişilerden oluşması ve aynı zamanda birçoğunun soru yazarı ve yayıncı olması bu başarıya direkt katkı yapmaktadır.

8-      Samimiyeti ön planda tutarak aile ortamı oluşturduğumuz  Vip Mod5 Kurs Merkezinin en önemli reklamı “  öğrencisinin  kendisidir.”  Gelen öğrencilerin memnuniyeti ve referansıyla bu başarıyı sağladığımızı düşünüyorum.

Nevşehir Vip Mod5 Kurs Merkezi “

Hayallerin  ötesinde,  üniversiteye hazırlık kursu!” 

diyerek sözlerine son verdi.

ADRES : Nevşehir Vip Mod5 Kurs Merkezi Yeni Mahalle, Sahil Sok. No.:9, 50100 Merkez/Nevşehir.

TELEFON: 0 506 502 27 02