Genel

Ulaşım Sektörü Sorunları Görüşüldü

Nevşehir Birlik Başkanı Mehmet Pınarbaşı beraberindeki Ulaşım Hizmetleri Oda Başkanları ile Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Olağanüstü Genel Kurulu sonucu Genel Başkanlığa seçilen Mehmet Yiğiner’e ziyarette bulunarak, ulaşım sektörü sorunlarını görüştü.

Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mehmet Pınarbaşı beraberindeki Ulaşım Hizmetleri Oda Başkanları ile Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Olağanüstü Genel Kurulu sonucu Genel Başkanlığa seçilen Mehmet Yiğiner’e ziyarette bulunarak, ulaşım sektörü sorunlarını görüştü.

Başkan Pınarbaşı’na Birlik Başkan Vekili Süleyman Özaşık, Kozaklı Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Osman Ünal, Derinkuyu Esnaf ve Sanatkarlar ile Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa Sarı, Avanos Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Göksel Karakaya, Hacıbektaş Esnaf ve Sanatkarlar ile Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası Başkanı Duygu Taşdemir ve Birlik Genel Sekreteri Ahmet Özgün eşlik etti.

Başkan Pınarbaşı ve Oda Başkanları mülkiyet hakkı, taşımacılık araçları yaş sınırı, kamera ve diğer ekipmanlar zorunluluğu konularını TŞOF Başkanı Yiğiner ile istişare etti. Ziyaret sonunda Pınarbaşı ve Oda Başkanları Genel başkanlığa seçilen Mehmet Yiğiner’e hayırlı olsun dileklerini iletti.