Şehrimizin yerli firması HATEM turizm umre ibadeti yapmayı düşünen öğretmen, öğrenci ve velilere özel umre programları düzenliyor.

Sömestr tatilinde umreye gidiyoruz...

İlimizin tanınmış seyahat acentelerinden, Nevşehir'in sevilen isimlerinden Hasan Karakaya'nın sahibi olduğu HATEM Turizm kutsal topraklara ikinci bir uçak daha kaldırıyor.

20 Aralık Umre turu için ilk uçağını Nevşehir’den direk uçuşla gerçekleştiren Hatem Turizm Ocak ayı içinde gerçekleşecek olan Sömestir umresi içinde Nevşehir’den direk uçuşu planlıyor. THY ile anlaşan Hatem turizm Ocak ayı içinde de direk uçuşla Nevşehir halkımıza hizmet vermeye devam ediyor.

HATEM Turizm, kiraladığı özel uçak ile Sömestir döneminde Nevşehir Kapadokya Havalimanı’ndan Umre’ye direk uçuş hizmeti verecek.

Kayıtlar için acele ediniz!

Sömestir tatil dönemi için büyük bir talebin olduğunu ifade eden şirket yetkilisi Hasan Karakaya; "Sömestir döneminde ki yoğun umre talebi karşılayabilmek için Nevşehir halkına özel Uçak kiraladık. Kapadokya Havalimanından Cidde'ye sınırlı sayıda boşyerimiz var olup, kutsal topraklara gitmek için bu büyük fırsatın kaçırılmaması gerektiğini dile getirdi.

HATEM turizm tarafından sömestr tatili dönemlerini kutsal topraklarda geçirmek isteyen öğrenciler, veliler ve öğretmenlere özel düzenlenecek olan umre turları için kayıt dönemi başladı.

Karakaya, Umreye gitmeyi düşünen hemşehrilerimizin biran önce pasaport müracaatlarını yapmalarını ve gelecek zamlardan etkilenmemek için de rezervasyonlarını yaptırmalarının kendi menfaatlerine uygun olduğunu belirtti.

Hasan Karakaya: 0 543 453 50 50

Tüm gayretimiz "Hak rızası ve kul duâsıdır"

HATEM Turizm Şirket yetkilisi Hasan Karakaya yaptığı açıklama da bizim için asıl önemli olan hemşehrilerimizin huzur içinde sağlıkla ve zamanında umre ibadetlerini yapıp gittikleri gibi aktarmasız bir şekilde şehrimize dönmeleridir. Memnuniyet başarıdır diye çıktığımız bu kutlu yolda bizi yalnız bırakmayan tüm Nevşehir halkına teşekkür ediyoruz. Şirketimiz hizmet planında en iyiyi yapma çabasında.

Bu iş tecrübe ve sabır işidir. Rehber hocamız Yaşar Taşkeseni zaten tüm halkımızın sevgisi ve takdirini kazanmıştır. Gruplarımızı önce Allah’a sonra ona teslim ediyoruz ve gelen yolcularımızın memnuniyeti bizi fazlasıyla sevindiriyor. Bundan sonra ki gruplarımızda da aynı usul benimsenecek ve yolcularımızın memnuniyeti ön planda tutulacaktır. Daha fazla nasıl iyi hizmet edebiliriz ve bu kutlu yola çıkan hemşehrilerimizden nasıl daha fazla dua alabiliriz çabasındayız. 

Daima gayretimiz "Hak rızası ve kul duâsıdır" diyen Karakaya bundan sonra ki çalışmaları da hep bu yolda olacağını söyledi. 

Detaylar için arayın!

Hasan Karakaya: 0 543 453 50 50

"Allah herkese kutsal toprakları görmeyi nasip etsin..."

Hacca Hatem Turizm Kalitesiyle Gidin

Hac vazifenizi Hatem Turizm kalitesiyle gerçekleştirmek için aşağıdaki adres ile hemen iletişime geçebilirsiniz

Hatem Turizm - Hasan Hüseyin Karakaya

Adres: Yeni Mahalle. Okul Sokak. No: 27/ 1 Nevşehir

Telefon: 0 384 212 99 96

GSM: 0543 453 50 50 - 0 535 458 89 32

https://www.facebook.com/hatemturizm

Firmamız Diyanet Onaylı A Grubu Hac Umre seyahat acentasıdır.