15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günü dolayısıyla Ürgüp Kaymakamı Cüneyt Caner ve Belediye Başkanı Ali Ertuğrul Bul şehit mezarlarını ziyaret etti.

Ürgüp Kaymakamı Caner ve Başkan Bul, hain darbe girişiminin 8. yılı sebebiyle düzenlenen etkinlikler kapsamında şehit mezarlarını ziyaret ederek, şehitlerimizin kabirlerine karanfil bırakarak, dua ettiler.

Ürgüp Belediye Başkanı Ali Ertuğrul Bul; "Şehitlerimizin kabirlerini ziyaret ettik. Tüm Şehitlerimizi saygı ve minnet ile anıyorum. Bir tane de bizim Ailemizde var. Kuzenimiz Astsubay Cem Bul Şehitlerimiz için yürekleri sızlayan yakınlarına da sabırlar diliyorum" dedi.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma etkinlik programları kapsamında Ürgüp İlçemiz Duayeri Camiinde Mevlid-i Şerif ve Dua Programı yapıldı.

8. yıl dönümüne özel, öğle namazı öncesi gerçekleştirilen Şehitleri Anma, Mevlid-i Şerif ve Dua Programı'nda Kur’an-ı Kerim tilâvetleri, Mevlid-i Şerifler ve Dualar ile aziz şehitlerimiz yad edildi.

İlçe Müftüsü İsmail KARADAVUT'un, bayrağına, vatanına ve devletine sahip çıkmak için canını feda eden aziz şehitlerimizin ruhuna ithafen okunan Hatm-i Şeriflerin Duaları sonrası Öğle Namazı için saf tutuldu.