Medaş Genel Müdürlüğü’nden Medaş Genel Müdürü Erol Uçmazbaş, Genel Müdür Yardımcısı Süleyman Kırışıkoğlu, Mepaş Nevşehir Bölge Sorumlusu Nuri İbiş, Ürgüp Bölgesi İşletme Sorumlusu Türker Soylu ve Avanos Bölgesi İşletme Sorumlusu Namık Biçkin Avanos Belediye Başkanı Mustafa Kenan Sarıtaş’ı makamında ziyaret ettiler.

Avanos İlçesi Köybağı mevkiine yeni elektrik hatları eklenmesi ve aydınlatma çalışmaları hakkında gerçekleştirilen istişarelerde; üç adet trafo koyulması ve yeni elektrik hatlarının kurulması konusu değerlendirildi.

Ziyaret sırasında Medaş Genel Müdürü Erol Uçmazbaş Köybağı mevkiine yapılacak elektrik hattı çalışmalarının bu yılsonuna kadar bitirileceğinin müjdesini verdi.

Avanos Belediye Başkanı Mustafa Kenan Sarıtaş; "Medaş Genel Müdürü Uçmazbaş ve beraberindeki heyete nazik ziyaretleri ve ilçemize sağladıkları destekler için teşekkür ediyoruz." dedi.

Başkan Sarıtaş açıklamasının devamında; "Şuan için ilçemizin birikmiş çözüm bekleyen sorunları var. Bu yüzden şuan çok çalışma vakti. Az laf çok iş yapacağız" dedi.