Ürgüp Belediye Başkanı Ali Ertuğrul Bul, tanışma programı kapsamında basın mensuplarıyla samimi bir kahvaltı etkinliği düzenledi.

31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinin ardından Ürgüp Belediye Başkanı olarak seçilerek görevine başlayan Başkan Ali Ertuğrul Bul, basın mensuplarına sıcak bir selamla başladı ve tanışmanın önemine vurgu yaptı.

Samimi ortamda geçen toplantıda Başkan Bul, belediyedeki yapılanmanın sürdüğünü kaydederek, basınla iç içe ve halka dokunan bir anlayışla hizmet edeceklerini söyledi.

Ürgüp Belediye Başkanı Ali Ertuğrul Bul'un ev sahipliğinde Mdc Cave Hotel Cappadocia'da düzenlenen bu anlamlı buluşmaya, Başkan Bul'un eşi Aycan Bul, Ürgüp Belediye Başkan Yardımcısı Aydın Ayhan Güney, FİB Haber Merkezini temsilen Genel Koordinatör İbrahim Uysal, Genel Yayın Yönetmeni Fikret Çapacı ile birlikte, NGC Başkanı Bayram Ekici, Nevşehir Kapadokya bölgesinde görev yapan yerel ve ulusal basın temsilcileri katıldı.

Kahvaltılı toplantının ardından Yerel yönetimler için basının önemine dikkat çeken Başkan Bul basının sorularını cevapladı. Başkan Bul, belediyedeki yapılanması, sokak hayvanları, temenni tepesinin kiralanması, üç güzeller, Damsa barajının yeniden ziyarete açılması, Cumhuriyet meydanı düzenlemesi, Terminalin taşınması, temizlik ve ilaçlama, parkların temizlik ve bakımı, altyapı, kültürel ve sosyla etkinlikler ile bir çok konuda bilgiler verdi.

Ürgüp ilçesinin temelde iki önemli sorunun olduğunu söyleyen Başkan Bul, "İlçemizde otopark ve sokak hayvanları ilçemizin acil çözüme kavuşturulması gereken sorunları. Bu konuda önemli adımlar atacağız." dedi.

İlçemizi birlikte yöneteceğiz...

İlk yıl için Belediye'nin ekonomisini normalleştirip düzeltmek için gayret sarfedeceklerini ifade eden Bul, hazırlanan projeler için de sponsor arayışına gireceklerini ilçenin özlenen hizmetlere çok kısa sürede geçmesi adına herşeyin yapılacağını söyledi. Bu konuda başta eşim, kardeşimden farksız gördüğüm Başkan yardımcımız Aydın Ayhan Güney, Belediye meclis üyelerimiz, çalışanlarımız ve tüm Ürgüp ilçemiz sakinlerinin destekleriyle el birliğiyle bunu başaracağız dedi.

Sosyal medya hesabının bizzat kendisinin kullandığını ifade ederek iletişimin önemini dile getiren Başkan Bul, Ürgüplü hemşerilerine de çağrıda bulunarak, "Malum herkese dokunmak istiyoruz ama bazen kaçırdıklarım okuyamadıklarım göremediklerim olabiliyor, bunu sağlıklı bir şekilde yürütebilmek için Taleplerinizi 444 50 77 telefon numaramızı arayarak, 0 541 839 00 50 Whatsapp iletişim hattımıza yazarak ya da [email protected] adresine mail göndererek ulaştırabilirsiniz. " dedi.

Editör: Fikret Capacı