Cumhuriyet Halk Partisi Nevşehir İl Başkanı Av. Bülent Yumuş, partisinin 81 il başkanı ve 128 milletvekiliyle Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde gerçekleştirdiği kapalı grup toplantısına katıldı. TBMM grubuyla bir araya gelerek tanışma değerlendirme toplantısı yapan CHP İl Başkanları kürsüye çıkarak kısa konuşmalar yaptı.

CHP İl Başkanı olarak kürsüye çıkarak konuşma Yumuş, diğer il başkanları ve milletvekilleri tarafından alkışlandı.

Yumuş, toplantı sonunda yaptığı açıklamada, “Partimizin kapalı grup toplantısında il başkanları ve milletvekillerimizle bir araya gelme fırsatı bulduk. İktidara yürüyen bir partinin kadroları arasında yer almaktan bir kez daha onur duydum” dedi.

CHP Nevşehir İl Başkanı Av. Bülent Yumuş, daha sonra CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile görüşerek Nevşehir konusunda istişarelerde bulundu.

CHP'nin Yerel seçim takvimi Pazartesi belli oluyor

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, CHP Genel Merkezi’nde düzenlenen CHP’li İl Başkanları Toplantına başkanlık etti.

Toplantı sonrası açıklamada bulunan CHP Nevşehir İl Başkanı Av. Bülent Yumuş,; "Partimiz genel merkezinde Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel başkanlığında İl Başkanları ile bir araya gelerek, Tüzük Kurultayı'nın 2024 yılı Mayıs sonunda yapılması, yasal sürecin ilk Parti Meclisi toplantısında başlatılması konusunda oy birliği ile karar almış bulunuyoruz. CHP'de 31 Mart 2024 Yerel seçim takvimi doğrultusunda Aday adaylığı başvurularına ilişkin tarih 20 Kasım 2023 Pazartesi günü belirlenerek kamuoyuna duyurulacaktır. " dedi.