Karapınar Belediyesinden Öğrencilere Destek Yeni Eğitim Öğretim Döneminde de Artaracak Devam Edecek.

Karapınar Belediye Başkanı olduğu günden bugüne kadar öğrencilere ve ailelerine destek olmayı sürdüren Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş'ten Öğrenci ve Ailelerine müjde geldi.

Yıllardır devam eden ve Karapınar'lı öğrenciler'e özel olan, Öğrenci servisi ve Nevşehir'de Lise eğitimi görecek olan Lise öğrencilerine yönelik yol parası desteğin gelecek dönemde artarak devam edeceği açıklandı.

Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş bu konuda yaptığı açıklamada " Göreve geldiğimiz günden şu ana kadar öğrencilerimiz ve ailelerine destek olmayı sürdürüyoruz bundan sonra da bu desteği artırarak devam edeceğiz. Buradaki amacımız hem Karapınar'lı ailelerimize destek olmak ama asıl amacımız okumak isteyen ancak maddi noktada imkanı olmayan öğrencilerimizi desteklemek, sadece servis yada yol parası desteği değil okumak isteyen hangi çocuğumuz var ise tüm imkanlarımızı onun için seferber etmeye hazırız" dedi.

Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş, yeni dönem için servis ve yol parası gibi eğitim ve öğretim yardımlarının ne zaman verileceğinin eğitim ve öğretim dönemi başlarken açıklanacağını vurguladı. 

Editör: Funda Afşar