Kongre hazırlıkları öncesi AK Parti belediye başkanları Kızılcahamam'da İstişare ve Değerlendirme kampına girdi. Dün başlayan kampın ikinci gününde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, belediye başkanlarıyla bir araya geldi.

Kızılcahamam'daki Ak Parti kampına Nevşehir'den Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş dışında, Nar Belediye Başkanı Süleyman Özçelik, Kalaba Belediye Başkanı Erdal Yorgancı ve Özkonak Belediye Başkanı Abdulkadir Macit, İl Genel Meclis Başkanı Serkan Feralan ve Nevşehir belediyesi meclis üyesi ve grup başkanı Ahmet Ağır'da katılıyor.

Yerel yönetimler değerlendirme ve istişare kampında 31 Mart Seçimleri'nde çıkan sonucun kapsamlı bir değerlendirmesi yapılıyor. Ayrıca belediyelerin atacağı adımlar ve yerel yönetim stratejisi de görüşülecek. Genel başkan yardımcıları, bölgelerindeki belediye başkanlarıyla toplantılar yapacak. Belediye başkanları bölgelerindeki durumu ve taleplerini dile getirecek. 

Nar Belediye Başkanı Süleyman Özçelik; "Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın riyasetinde Sayın Bakan Yardımcımız Ebubekir Gizligider ile birlikte Belediye Başkanları Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme Toplantısını gerçekleştirdik. Toplantımız hayırlara vesile olsun." dedi.

Maliye, tarım, ulaştırma, enerji ve turizm bakanlarının da konuşma yapacağı kamp 2 Temmuz Salı günü sona erecek.

Editör: İbrahim UYSAL