Haberde İnsan

Kozaklı'da şifa ararken aşkı bulup nikah kıydılar

Nevşehir'in Jeotermal kaplıcalarıyla ünlü şifa Kozaklı ilçesinde bulunan Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesinde şifa ararken aşkı bulup nikah kıydılar.

Nevşehir'in Jeotermal kaplıcalarıyla ünlü şifa kapısı Kozaklı ilçesinde bulunan Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesinde şifa ararken aşkı bulup nikah kıydılar.

Yaklaşık beş yıldır Yozgat bakım evinde kalan ve fiziki rahatsızlıkları bulunan İbrahim Çağlar ve Şerife Yılmaz, tedavi için geldikleri Kozaklı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi'nde nikah masasına oturdular.

Nikah işlemleri, anı olsun diye, Hastane Başhekimi Dr. Sedat Orhan'ın izniyle Kozaklı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi'nde gerçekleştirildi. Kozaklı Belediye nikah memurunun kıydığı nikah törenine, çok sayıda hasta, hasta yakını ve müsait olan hastane çalışanları katıldı.

Nikah sonrası Kozaklı muhabiri Tansel Ceyhan'a açıklamada bulunan İbrahim Çağlar ve Şerife Çağlar çifti, "Yaklaşık beş yıldır Yozgat bakım evinde kalıyoruz ve oradan tanışıklığımız vardı. Fiziki rahatsızlığımızdan dolayı Kozaklı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi'ne geldik. Yaklaşık iki aydır burada tedavi alıyoruz. Tedavi bulmak için geldiğimiz hastanede aşkı bulduk ve nikah masasına oturmaya karar verdik. Kısmet burasıymış, anı olsun diye tedavi gördüğümüz hastanede nikah kıymak istedik. İsteğimizi kırmayıp bize izin veren başta Hastane Başhekimi Dr. Sedat Orhan ve tüm idarecilere, çalışanlara ve nikahımıza katılanlara ve gazeteci Tansel Bey'e teşekkür ederiz," dediler.

Biz de çiftimize Kozaklı FİB Haber ailesi olarak hayırlı olsun der, mutluluklar dileriz.

Haber: Tansel Ceyhan Kozaklı'dan bildiriyor.