Nevşehir’de eğitime doğan güneş Master Eğitim Kurumu mezun öğrenci kayıtları başladı.  Master Eğitim Kurumu, hayallerini daha fazla ertelemek istemeyen mezun öğrenciler için kayıtların başladığını duyurdu.

Kısa sürede Nevşehir’ in üniversiteye hazırlıkta en gözde kurumu olmayı başaran Master Eğitim Kurumu, mezun öğrenci kayıtlarına 1 Temmuz itibariyle başladı. İndirimli mezun kayıtlarının 5 Ağustos’ ta biteceğini belirten Master Eğitim Kurumu Kurucu ve Yöneticisi Mehmet ERAVCI, iyi bir üniversite hayali kuran mezun öğrencilerin bu tarihe kadar kayıt yaptırarak başarılı bir gelecek için Masterlı olma fırsatını kaçırmamalarını söyledi.

ERAVCI aynı zamanda mezun kayıtlarıyla ilgili,

‘’10,11, 12 ve mezun öğrencilerini üniversiteye hazırlayan Master Eğitim Kurumunda mezun öğrenci kayıtları bugün itibariyle başladı.

Master Eğitim Kurumu, Eğitimin Şampiyonlar Ligi sloganıyla başladığı eğitim hayatına bugüne kadar Türkiye’ nin şampiyonlarını yetiştirmiş Nevşehir’ in üniversiteye hazırlıkta en başarılı öğretmen kadrosuyla, disiplinli, ciddi ve istikrarlı yönetim anlayışıyla, mükemmel kampüsü ve sınıflarıyla,  son derece profesyonel ve sıkı takiple gerçekleşen eğitim koçluğuyla, öğrencileri bir an olsun yalnız bırakmayan psikolojik destek ekibiyle iyinin de iyisi olmayı hedeflemiş öğrencileri için olağanüstü bir eğitim hizmeti sunmaktadır.

Mezun öğrenci kontenjanlarının tıpkı 12. sınıf kayıtları gibi kısa sürede dolacağını belirtmek istiyor, 2024-2025 eğitim döneminin herkes için hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum.’’ dedi.

Başarılı bir gelecek, iyi bir üniversite hayal edenlerin tek adresi

‘’MASTER EĞİTİM KURUMU’’.

Siz de Masterlı olun, kazanın.

MASTER EĞİTİM KURUMU

EĞİTİMİN ŞAMPİYONLAR LİGİ

Editör: Funda Afşar