İHH Nevşehir İnsani Yardım Derneği İl Başkanı Tuncay Sesli ve İHH Nevşehir teşkilat sorumlusu Sabri Kurt, Nevşehir'in en çok takip edilen haber sitesi FİB Haber gazetemizi ziyaret ettiler.

Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Fikret Çapacı ile bir süre görüşen İHH Başkanı Tuncay Sesli, Nevşehir’de yaptıkları çalışmaları gazetecilerin desteğiyle kamuoyuna duyurduklarını belirterek, bu bağlamda her daim yanımızda hissettiğimiz www.fibhaber.com'a ve çalışanlarına teşekkür etti.

Nevşehir İHH’’da uzun yıllardır başarılı çalışmalara imza atan Baki Öncel'den görevi devraldıklarını ifade eden İHH Nevşehir İnsani Yardım Derneği İl Başkanı Tuncay Sesli hem tanışmak hemde bugüne kadar ki destekleriniz için teşekkürlerimizi sunmak üzere ziyaret gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Bundan sonraki dönemde de değerli başkanımız Baki Öncel büyüğümüzden devraldığımız bu bayrağı sizlerle birlikte ileriye taşımayı arzu ediyoruz. Allah utandırmasın" dedi.

İHH Nevşehir Başkanı Tuncay Sesli, İnsani Yardım Vakfı olarak Yurt içinde ve yurt dışında yardım çalışmalarına bundan sonrada devam edeceklerini ve  her daim mazlumun yanında olduklarını söyledi.

BASIN OLARAK HER TÜRLÜ DESTEĞİ VERECEĞİZ...

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Fikret Çapacı’da her zaman İHH'nın çalışmalarında yanlarında olduklarını ifade ederek, İl Başkanı Tuncay Sesli'ye yeni görevinin hayırlı olmasını dileyerek, İHH Yardım Vakfı’na çalışmalarında başarılar diledi.

Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaret günün anısına çekilen fotoğraf ile son buldu.