Siyaset

Nevşehir Milletvekili Çalışkan taksi durağını ziyaret etti

AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan, il merkezinde hizmet veren Ses Taksi durağını ziyaret ederek taksi esnafıyla sohbet edip, taleplerini dinledi.

Nevşehir il merkezinde hizmet veren Ses Taksi durağını ziyaret eden AK Parti  Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan, taksici esnafı ile sohbet ederek bereketli kazançlar diledi.

Taksici esnafımızın her daim yanındayız!

Ses taksi işletmecisi Ramazan Tavsamaz'dan taksi durağı ile ilgili bilgi alan Milletvekili Çalışkan, “Her gün yüzlerce insanla konuşan ve bir bakıma toplumun nabzını tutan taksici esnaflarımız, kentimizde ve yakın çevrede gelişen olayları ve sorunları en iyi bilenlerdendir” dedi.

Hep sahada hep yürek yüreğe!

Milletvekili Emre Çalışkan, "Taksici Esnafımızla bir aradayız. Ramazan Tavsamaz ağabeyimizin durağı Ses Taksi'de buluştuk. Esnafımızın Sorunlarını istişare ettik, muhabbet ettik. Resimdeki gibi Yüzler hep gülsün inşallah." dedi.

Ses taksi işletmecisi Ramazan Tavsamaz ve taksiciler ise Milletvekili Çalışkan'a, ziyaretinden dolayı mutluluk duyduklarını ifade ederek, taleplerini dinleme fırsatı verdikleri için kendilerine teşekkür ettiler.