Siyaset

Nevşehir Milletvekili Çalışkan’dan DEM'li vekillere çok sert tepki

Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan DEM Partili vekillerin başıboş köpek saldırısında evladını kaybeden babanın üzerine yürümesine çok sert tepki gösterdi.

DEM Partili milletvekilleri TBMM Tarım Komisyonu toplantısında başıboş köpek saldırısında evladını kaybeden baba Halil Yılmaz’ın üzerine yürüdüler.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan, DEM Partili milletvekillerinin sokak köpeklerinin saldırısı sonrası ölen Tunahan Yılmaz’ın babası Halil Yılmaz’ın üzerine yürümesine çok sert tepki gösterdi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan, TBMM Tarım Komisyonunda sokak köpekleri ile ilgili yasa tasarısının görüşüldüğü esnada sokak köpeklerinin saldırısı sonrası vefat eden Tunahan Yılmaz’ın babası Halil Yılmaz’a tepki gösteren DEM Parti, TİP ve CHP milletvekilleri ile tartışma yaşadı.

Yaşanan tartışma sonrasında açıklamada bulunan AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan, “Komisyonun sabahki görüşmelerinde yavrusunu kaybetmiş annenin üzerine yürüyen CHP, DEM ve TiP'li Milletvekilleri, Şimdi de aynı hareketi sokak köpeklerinin saldırısıyla ölen Tunahan Yılmaz'ın acılı babası Halil Yılmaz'a yaptılar. Acılı anne ve babalara yapılan bu muameleye izin vermeyeceğiz” dedi.