Fransa'nın başkenti Paris'te düzenlenen 2024 Olimpiyat Oyunları açılış töreni, çığır açan unsurları ve tartışmalı temsilleriyle dikkat çekti. 

Olimpiyat Oyunları açılış törenindeki görüntülere büyük tepki gösteren AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan: Olimpiyatlarda Ortaya Çıkan Sapkın Görüntülerin Propaganda Aracı Olmasına Asla Müsaade Etmeyeceğiz!

Milletvekili Emre Çalışkan TBMM’de yapmış olduğu konuşmasında, Paris’teki olimpiyatların açılışı sırasında ortaya çıkan uygunsuz görüntülere sert bir şekilde tepki gösterdi. 

Milletvekili Emre Çalışkan : “Bu spor müsabakası açılışı mıydı yoksa LGBT, pedofili, satanizm gibi her türlü sapkın akımın propaganda töreni miydi?” diyerek olimpiyatı düzenleyenlere sert bir tepki gösterdi. Toplumumuzun çok büyük bir bölümünün bu sapkınlığa tepki gösterdiğini ama hayranlıkla bakıp övgüler dizenlerin de olduğunu belirten Milletvekili Emre Çalışkan, olimpiyatların sporcuların müsabakası olması gerektiğini belirtti. 

Bu sapkınlığın propaganda aracı haline gelmesine asla müsade etmeyeceklerini belirten Milletvekili Emre Çalışkan: “Çocuklarımızı ve neslimizi korumak için canla başla çalışacağız.” diyerek sözlerini tamamladı.