Nevşehir'de Bugün

Nevşehir Milletvekili Kılıç Milli Maçı Avanoslularla İzledi

MHP Nevşehir Milletvekili Prof. Dr. Filiz Kılıç, Türkiye-Hollanda karşılaşmasını Avanoslularla meydanı dolduran vatandaşlarla birlikte izledi.

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) çeyrek final maçında A Milli Takım’ın Hollanda karşısında mücadelesi için Avanoslular tek yürek olarak maçı izledi.

Avanos Belediyesi, A Milli Futbol Takımı’nın Hollanda ile karşılaştığı Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) çeyrek final maçı için Belediye Yanı Otopark alanında dev ekran kurdu. 

Milli takım forması giyen MHP Grup Başkanvekili ve Nevşehir Milletvekili Prof. Dr. Filiz Kılıç, Avanos Belediye Başkanı Mustafa Kenan Sarıtaş ve Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanı Musa Şevik karşılaşmayı meydanı dolduran vatandaşlarla birlikte izledi.

Avanoslu futbolseverler ellerinde Türk bayrakları ile marşlar ve tezahüratlar eşliğinde coşkulu bir 90 dakika ve maç sonu yaşadı.

Türk bayrakları ve Bozkurt işareti ile alanı selamlayan MHP Grup Başkanvekili ve Nevşehir Milletvekili Prof. Dr. Filiz Kılıç, A Milli Takımın mücadelesini Avanoslu sporseverlerle birlikte omuz omuza izleyerek maçın heyecanını yaşadı.

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) çeyrek final maçında Hollanda'ya 2-1 mağlup olan Milli Takımımız, turnuvaya veda ederken Nevşehir Milletvekili Prof. Dr. Filiz Kılıç, "EURO 2024 boyunca bizlere yaşattığınız heyecan, mutluluk ve gurur için; TEŞEKKÜRLER Bizim Çocuklar... Sahada verdiğiniz mücadele, milyonlara yaşattığınız sevinç, her şey için teşekkürler çocuklar. Sizlerle gurur duyuyoruz!" dedi.