Nevşehir Esentepe Mahallesi muhtar adayı berber Cengiz Daşkesen tarafından yaşlı, engelli ve hastalara yönelik "Evde Ücretsiz Berber" hizmeti sunuluyor.

"Hasta ve yaşlılara evde gönüllü hizmet"

Esentepe Mahallesi'nde erkek kuaförlüğü yapan muhtar adayı Cengiz Daşkesen, mahallesinde tespit ettiği hastalar başta olmak üzere özellikle kış mevsiminde dışarı çıkmakta zorlanan yaşlıları evlerine giderek ücret talep etmeden gönüllü olarak tıraş ediyor.

Nevşehir'in sevilen berber esnaflarından Esentepe Mahallesi muhtar adayı Cengiz Daşkesen'in yürüttüğü örnek çalışma mahalle sakinlerinden büyük takdir topluyor.

"Hayat paylaşınca güzel"

Mahallesinde ki vatandaşlara böyle bir hizmet vermenin mutluluğunu yaşadığını dile getiren muhtar adayı berber Cengiz Daşkesen, "Müşterim olsun veya olmasın, zengin veya fakir olsun, yaşlı ve hasta herkesi tıraş ederim. Önemli olan hayatı iyisiyle kötüsüyle paylaşabilmek. Birlik, beraberlik ve dayanışma ile aşılamayacak hiç bir engel yoktur. Herkes imkanları ölçüsünde kendi mahallesinde bir eksikliği giderse insanların yüzü güler dolayısıyla herkesin yüzü güler" dedi.

Evinde tıraş olmanın mutluluğunu yaşadığını aktaran Ahmet A., "Yaşlıyım evladım. Dolayısıyla yaşlılığın verdiği rahatsızlık dolayısıyla dışarı çıkamıyorum. Muhtar adayımız ve berberimiz eve geldi. Sağ olsun tıraş etti. Hem de öyle bir tıraş yaptı ki damat tıraşı. Duamda oyumda Cengiz muhtarıma"  ifadelerini kullandı.