Genel

Nevşehir'in Yurtyeri köyünde motosiklet hırsızlığı güvenlik kamerasında

Nevşehir'in Hacıbektaş ilçesine bağlı Yurtyeri köyünde saniyeler içinde motosikleti çalarak kayıplara karışan şahıslar, güvenlik kamerasına yakalandı.

Olay dün gece saat:19.00 sularında yaşandı.

Edinilen bilgilere göre, Nevşehir'in Hacıbektaş ilçesine bağlı Yurtyeri köyünde bir evin önünde park edilen motosiklet, akşam saatlerinde iki kişi tarafından çalındı. Olay saatinde evde kimsenin olmadığı öğrenilirken, mağdur vatandaşımız evine geldiğinde motorunu yerinde bulamadı.

Motosikletin sahibi Mehmet Dönmez durumu Jandarma ekiplerine bildirdi. Kısa sürede bölgeye gelen ekipler, çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Motosikletin kimliği belirsiz iki kişi tarafından çalındığı öğrenilirken şüphelilerin yakalanması için geniş çaplı araştırma başlatıldı.

FİB Haber Merkezine açıklamada bulunan motorsikletin sahibi Mehmet Dönmez; "Dün babam bir tanıdığın kına törenine gitti evde kimse yoktu. Motorun anahtarı da üstündeymiş. Babam akşam kınadan geldiğinde motor yokmuş. Köyde komşuların güvenlik kamerasına yansıyan görüntüde 2 kişinin motoru çalıp kaçtığı görülüyor. İlk önce köyümüzde bağlar diye bir yer var oradan gitmeye çalışmışlar ama yol çamurlu olduğu için gidememişler sonra Hasanlara doğru ana asvaltan gitmişler.

Küba 175'lık, siyah renkli motorumuzun çıta õn lambası kırık, ön çamurluk yok ,ön ve arka lastık büyük. 

Gören duyan bu numaraya ulaşabilir: 0 (543) 603 38 65