Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Nevşehir temsilcisi ve Afrin Gazisi Zeki Didinmez, Nevşehir Denetimli Serbestlik Müdürlüğü seminer salonunda vatan sevgisinin artırılıp pekiştirilmesi amacıyla milli ve manevi değerlerin yer aldığı söyleşide yükümlülerle bir araya geldi.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Nevşehir Temsilcisi Gazi Zeki Didinmez, anılarını ve gazilikle ilgili fikirlerini yükümlülerle paylaştı. Söyleşide yükümlüler Zeki Didinmez'e merak ettiklerini ve askerlikle  ilgili akıllarındaki soruları sorarak milli değerlerimizin ve askerliğin  Türk toplumunda ne kadar önemli olduğuna dair güzel izlenimler edindiler. Didinmez; bu millete hizmet etmek her Türk evladının asıl vazifesidir, devlet için millet için bu ay yıldızlı bayrak için ölmeye hazır olmalıyız, diyerek konuşmasını sürdürdü.

Söyleşinin sonunda Denetimli Serbestlik Müdürü Ali BAYRAK,  Afrin Gazisi Didinmez’e katılımı, söyleşideki paylaşımları, Türk Silahlı Kuvvetlerinin gerek ‘Fırat Kalkanı’ operasyonu gerekse ‘Zeytin Dalı Harekatı’ ile vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğünün korunması, huzur ve barışın sağlanması adına yürüttüğü başarılı operasyonlardan  dolayı bir kez daha teşekkürlerini iletti.