İstanbul Büyükşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü personeli Nevşehirli Semih Çakıllı, geçirdiği trafik kazası sonucu genç yaşta hayatını kaybetti. 

Nevşehirli zabıta memuru İstanbul'da vefat etti

Nevşehir'in Derinkuyu ilçesine bağlı Özlüce köyü nüfusuna kayıtlı Mustafa Çakıllı'nın oğlu zabıta memuru Semih Çakıllı (33)'nın vefatı başta ailesi, çalışma arkadaşları, sevenleri ve tüm Özlüce köyü sakinlerini yasa boğdu.

Nevşehirli zabıta memuru İstanbul'da son yolculuğuna uğurlandı

İstanbul Eyüpsultan’da meydana gelen elim trafik kazası sonucu hayatını kaybeden zabıta memuru Nevşehirli Semih Çakıllı'nın cenazesi, Piyale Paşa camisinde kılınan cenaze namazının ardından Feriköy mezarlığına defnedildi.

Öte yandan Nevşehirli zabıta memuru Semih Çakıllı’nın kardeşinin de, bundan bir sene önce motosikletiyle geçirmiş olduğu trafik kazasında yaşamını kaybettiği öğrenildi.

Allah (cc) rahmet eylesin. 

FİB Haber Merkezi olarak Merhuma Allah’tan Rahmet Kederli ailesine ve sevenlerine Başsağlığı dileriz.

İnna lillahi ve inna ileyhi raciun 

“Biz Allah’ın kullarıyız ve biz O’na döneceğiz” Açıklaması: Sabredenler o kimselerdir ki, kendilerine bir sıkıntı, veya bir belâ veya hoşa gitmeyen bir şey geldiğinde:  “Biz Allah’ın kullarıyız ve biz O’na döneceğiz” derler. Yani bu davranışlarıyla Allah’a döneceklerini ifade eder, kendilerinin Allah’ın kulları olduklarını, Onun, dilediğini yapabileceğim kabul ederler.