Nevşehir'i yıllarca profesyonel liglerde temsil eden, ancak son sezonda istediği sonuçları alamayan Nevşehir Belediyespor’da belirsizlik sendromu yaşanıyor.

Taraftarlar yönetimi kongreye davet etti

Bu durumu protesto eden Meterisliler taraftar grubu çarşı meydanı, Kayaşehir ve Nar tesislerine bıraktıkları siyah çelenkle yönetimi istifaya davet etti.

Meterisliler taraftar grubu, son dönemlerde Nevşehir Belediyespor’da yaşanan olumsuzluklar ve belirsizlikler protesto etti. Grup beraberinde getirdiği siyah çelengi çarşı meydanı, Kayaşehir ve Nar tesislerine bıraktı.

Bu takımın gerçek sahiplerinin Nevşehirspor taraftarları olduğunu ifade eden Yasin Avvuran, yeni sozunun başlamasına sadece 3 ay kalmasına rağmen halen büyük belirsizliklerin yaşandığını, takımın durumunun her geçen gün kötüye gittiğini ve bunun tek sebebinin yönetim olduğunu belirterek, istifaya çağırdı.

Kırmızı Beyazlı renklere gönül veren Nevşehirli sporseverler yaşanan son gelişmelerden rahatsızlık duyarken bu belirsizliğinde biran önce giderilmesini bekliyor.

Nevşehir Belediyespor'da neler oluyor?

Bir çok dedikodu ve iddiaların yer aldığı, camianın merakla cevap beklediği o sorular...

Kulübün adı Nevşehir Belediyespor mu ? Nevşehir Spor mu?

İsmi değişecek mi? Yeni sezonda hangi isim kullanılacak?

Nevşehir Belediyespor'un içinden aşması zor borçları olduğu doğru mu?

Kulübün sözleşmesi biten devam eden eski yeni futbolculara borcu varmı?

Nevşehir Belediyespor'a transfer yasağı mı gelecek?

Nevşehir'in profesyonel liglerde ki tek temsilcisi Nevşehir Belediyespor a kim yada kimler sahip çıkacak?

TFF 3. Ligde sezon 8 Eylül 2024 tarihinde başlayacak. Ve yeni sezonun başlamasına yaklaşık 3 ay kala takımda takımda kimler kalacak kimler gidecek yada gitti?

Editör: İbrahim UYSAL