Nevşehir'de Bugün

Türkiye - Hollanda Maçı Derinkuyu'da Dev Ekranda İzlendi

Nevşehir'in Derinkuyu ilçesinde A Milli Futbol Takımımızın Hollanda ile oynadığı karşılaşma Hakkı Atamulu Kültür Parkında kurulan dev ekranda izlendi.

Nevşehir'in Derinkuyu ilçesinde A Milli Futbol Takımımızın EURO 2024 Avrupa Şampiyonası’nda Hollanda ile oynadığı karşılaşma Hakkı Atamulu Kültür Parkında kurulan dev ekranda izlenirken, Derinkuyu Belediye Başkanı Taner İnce ve Derinkuyu Kaymakamı Konuralp Yılmaz'da maçı vatandaşlarla birlikte izledi.  Burada vatandaşlar, ellerinde Türk bayrakları ile A Milli Takımın mücadelesini omuz omuza izleyerek maçın heyecanını yaşadı.

Derinkuyu Belediye Başkanı Taner İnce'nin Derinkuyulu sporseveler için kurduğu dev ekranda maçı izleyen futbolseverler ellerinde Türk bayrakları ile marşlar ve tezahüratlar eşliğinde coşkulu bir 90 dakika ve maç sonu yaşadı.

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) çeyrek final maçında Hollanda'ya 2-1 mağlup olan Milli Takımımız, turnuvaya veda ederken Derinkuyu Belediye Başkanı Taner İnce; "Sahada verdiğiniz mücadele, milyonlara yaşattığınız sevinç, her şey için teşekkürler çocuklar. Sizlerle gurur duyuyoruz!" dedi.