Dijital İçerik Üretici Dijital İçerik ve Yayıncılık Eğitmeni Ozan Sihay, Yapay Zeka ile Kapadokya'ya özel video oluşturdu. Kısa sürede viral olan video sosyal medyada büyük ilgi gördü.

MAD MAX: Cappadocia ismiyle sosyal medyada takipçilerin beğenisine sunan Ozan Sihay; "Promptları ChatGPT, görselleri Freepik Mystic videoları ise Kling Al ile oluşturdum." dedi.

Yapay Zeka ile Kapadokya'dan gördüklerinize inanamayacaksınız

Video, fotoğraf ve teknoloji alanında bildiklerini, deneyimlerini kullanıcılarla paylaşarak etkileşime geçmeyi seven Ozan SİHAY, Youtube ve Instagram ağırlıklı içerikler üretiyor.

OZAN SİHAY Kimdir?

Dijital Video Uzmanı

Uzun yıllardır teknoloji ve fotoğraf alanında edindiği deneyimlerini öğrencileri ve takipçileri ile paylaşarak etkileşime geçmeyi seven Ozan SİHAY, Youtube ve Instagram platformlarında etkin içerikler üretmek adına eğitimler veriyor.

Deneyimlere dayalı iş kolaylaştırıcı anektodları ile Sihay, kullanıcılara mobil uygulamalar, uygulama içi kullanım tavsiyeleri, fotoğraf ve video alanında kısa, pratik, kullanışlı yöntemleri anlattığı eğitim içerikleri ile öne çıkıyor.