Yerel

Avanos Belediye Başkanı Sarıtaş Anıtkabir'de dua etti

Avanos Belediye Başkanı Mustafa Kenan Sarıtaş, Ankara ziyaretleri programının ardından dönüşte Anıtkabir'i ziyaret ederek dua etti.

Avanos Belediye Başkanı Mustafa Kenan Sarıtaş, Ankara ziyaretleri programının ardından dönüşte Anıtkabir'i ziyaret ederek dua etti.

Avanos Belediye Başkanı Mustafa Kenan Sarıtaş; "Başkentimizde ilçemizi temsilen ve daha çok hizmet için gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerle geçen yoğun bir programın ardından, dönüş yolunda Ata’mızı ebedi istirahatgahı Anıtkabir’de ziyaret ettik.

Başta savunma sanayiimizin öncü kurumlarından milletimizin gözbebeği TUSAŞ’a yönelik dün gerçekleştirilen hain saldırı olmak üzere şanlı bayrağımız altında ilelebet sürdüreceğimiz birlik ve bütünlüğümüzü hedef alan tüm hain terör saldırılarını bir kez daha lanetliyorum.

Türk Milleti olarak, tarihinizde nasıl ki topraklarımız üzerinde var olan iç ve dış tehditlere karşı omuz omuza vererek, eşine az rastlanan kahramanlık destanıyla Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde istiklaline ve istikbaline sahip çıkarak Türkiye Cumhuriyeti’ni kurmuşsak; bundan sonra da hain saldırılar da dahil karşılaştığımız tüm zorluklar karşısında daha çok güçlenerek daha çok birlikte olacağız.

Cumhuriyetimizin 101. yıl dönümünde Vatanımızın savunması için çalışırken şehit olan tüm kahramanlarımıza Allah’tan rahmet; kıymetli ailelerine, asil milletimize baş sağlığı ve yaralılarımıza acil şifalar diliyorum." dedi.