Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı başkanlığında, Milli Eğitim Müdürlüğü yöneticileri ve ilçe milli eğitim müdürlerinin katılımıyla değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Gündem maddelerinden; 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılının değerlendirmesi, okullarımızda yapılacak bakım ve onarım işlemleri, küçük ve büyük onarım işlemleri, LGS ve YKS'ye giren öğrencilerimize tercih danışmanlığı hizmetleri, yaz kursları, hayat boyu öğrenme kursları, “Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli” ile ilgili hazırlık ve çalışmalar, taşıma yoluyla eğitime erişim ile ilgili iş ve işlemler, mesleki eğitimde işletmelerle ilgili işlemler, iletişim-eşgüdüm-kurum iklimi-kurum kültürü ve kurumsal vizyon gelişim süreçleri, geri dönüşüm malzemeleri (kitap, dergi vb.) ile ilgili alınacak tedbir ve çalışmalar hakkında değerlendirme yapılarak bilgi alışverişinde bulunuldu. İlgili birim amirlerinin ve ilçe milli eğitim müdürlerimizin bilgilendirme ve paylaşımda bulunduğu toplantıda Müdürlüğümüz yöneticileri ve ilçe milli eğitim müdürlerimizin görüş, öneri ve talepleri alındı.

Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, eğitimin bir bütün olduğunu bu nedenle Milli Eğitim Müdürlüğü yöneticileri ve ilçe milli eğitim müdürleri arasında iş birliği ve koordinasyonun sağlanmasıyla başarının o derece artacağını ifade etti.

İl Müdürü Yazıcı ‘‘Türkiye Yüzyılı’’ vizyonu çerçevesinde büyük ve güçlü Türkiye hedeflerinin gerçekleştirilmesi için Bakanlığımızın hedefleri doğrultusunda çalışmalarımız hız kesmeden devam edecektir. Geçen dönemde olduğu gibi bu dönemde de ekip ruhuyla ‘‘Türkiye Yüzyılı’’ vizyonuna uygun olarak, aynı başarı ve özveriyle görevlerini yürüteceklerine inandığını dile getirerek toplantıya katılan Müdürlüğümüz yöneticilerine, ilçe milli eğitim müdürlerimize ve ilimizin mümtaz eğitim camiasına emek ve gayretleri için teşekkür etti.

Editör: İbrahim UYSAL