AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan, hafta sonu Kavak kasabası, Til köyü ve Derinkuyu ilçesini ziyaret ederek yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek, yapılacak projeler hakkında istişarelerde bulundu.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan güne Kavak kasabasında AK Partinin emektarlarından Hamit Doğan’ı ziyaretle başladı. Aile fertleri tarafından sıcak karşılanan Milletvekili Emre Çalışkan Hamit Doğandan eski günlerde yapılan hizmetleri dinledi. Partinin bu günlere gelmesinden Hamit Doğan gibi abilerin çok önemli rolü olduğunu belirten Milletvekili Çalışkan bütün aile ferlerine misafirperverliklerinden dolayı teşekkür etti. 

Milletvekili Emre Çalışkan’ın ikinci programı Derinkuyu Til köyü oldu. Milletvekili Çalışkan Milli görüşün kıymetli isimlerinden Mustafa Öz’ün cenaze törenine katıldı. 
Merhumun vefatından derin üzüntü duyduğunu ifade eden Milletvekili Emre Çalışkan yakınlarına baş sağlığı diledi. 

Milletvekili Emre Çalışkan üçüncü program olarak Derinkuyu’daki 130 konutluk TOKİ şantiyesini ziyaret etti. Milletvekili Emre Çalışkan yetkililerden almış olduğu  bilgiler doğrultusunda konutların en geç yıl sonunda teslim edileceğini söyledi. 

Son durak olarak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nü ziyaret eden Milletvekili Çalışkan İl Müdürlüğü bünyesinde Gençlik ve Spor Bakanlığı, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Tübitak, T3 Vakfı ortaklığı ile  94 Lise öğrencisi 200 Ortaokul öğrencisi olmak üzere toplam 294 öğrencinin katılmış olduğu Deneyap atölyesini ziyaret etti. Öğrencilerle birebir konuşup onlara moral veren Milletvekili Emre Çalışkan bütün öğrencileri gerçekleştirmiş oldukları projeler dolayısıyla tebrik etti. Milletvekili olarak her daim öğrencilerin yanında olduğunu belirten Milletvekili Emre Çalışkan programı düzenleyenlere teşekkür etti.

Editör: İbrahim UYSAL