Nevşehir Ticaret Borsası Genel Sekreteri Uslu Tombalak, yıllık aidat ödemeleri hakkında hatırlatmada bulundu.

NTB Genel Sekreteri Uslu Tombalak, “Yıllık Munzam Aidatın, her yılın Haziran ve Ekim aylarında iki eşit taksitte ödenmesi gerektiğini belirtti.

Tombalak yaptığı açıklamada; 6183 sayılı Amme Alacaklarının Tahsil Usulü Hakkında Kanun uyarınca Yıllık Munzam Aidat, her yılın Haziran ve Ekim aylarında iki eşit taksitte ödenir. Zamanında ödenmemeleri halinde yürürlükte bulunan oranlarda günlük olarak hesaplanarak gecikme zammı tahakkuk ettirilir.

Üyelerimizin gecikme zammına maruz kalmamaları için belirtilen süreler içinde yıllık aidat 1. Taksit ödemelerini Borsamız veznesine ya da web sitemizin https://www.ntb.org.tr/tr/duyurular bölümünde belirtilen borsamıza ait hesap numaralarına en geç 1 Temmuz Pazartesi günü mesai saati sonuna kadar yatırması gerekmektedir.

Bankadan yapılan aidat ödemelerinde firmanın unvanı ve ödemenin aidat ile ilgili olduğunun belirtilmesi önemle rica olunur.” ifadelerine yer verdi.

1.Kavak kasabası sakinlerinden Emine Düz (Mehmet Emin Düz Eşi) vefat etti. Cenaze namazı bugün öğle namazına müteakip Kava kasabası Merkez Camiinde kılınıp, kasaba mezarlığına defnedilecektir.

2.Ürgüp ilçemiz Karlık köyü sakinlerinden Muammer Güçlü'nün babası, Yasin Güçlü ve Tahsin Güçlü'nün dedeleri Durmuş Güçlü (94) vefat etti. Cenazesi Karlık köyünde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecektir.

4A6F9C5F F2Ba 42Fe 84A4 09Aa351C6108

Editör: İbrahim UYSAL