Nevşehirli Yusuf Eren ailesi ve gönüllülerin bir yıl önce başlattıkları Valilik onaylı kampanyanın sonuna gelindi.

Kampanyanın yarın tamamlanması beklenirken, yardım kampanyasına başta Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran ve vicdanın şehri Nevşehir olmak üzere 81 il ve yurt dışından gurbetçilerle binlerce gönüllü destek verdi.

Allah herkesten razı olsun

Yusuf Eren'in ailesi ve gönüllüleri Nevşehir il merkezi Nissara AVM önünde toplanarak önce birlikte iftar yaptı sonra adeta kutlamanın provasını meşalelerle yaptı. Kutlamalara Yusuf Eren'in babası Yüksel Gostak, Halası Hatice Ekici ve onlarca gönüllüleri de katıldı.

Vicdanın şehri Nevşehir'in yavrusu Yusuf Eren bebeğimizin büyük imtihanı on bir ayın sultanı mübarek Ramazan ayı içerisinde kampanyada yüzler gülüyor.

Savran: "Gözün aydın olsun Nevşehir’im"

Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran; " Altın çocuğumuz Yusuf Eren için başlatılan yardım kampanyasında sona gelindi. Tüm destekçilerimize ve hayırseverlerimize sonsuz teşekkürler, sizlerin sayesinde mahcup olmadık, eksik kalmadık. Rabbim evlatlarımızı korusun ve bizlere bağışlasın" dedi.

Konvoya hazırmısın Nevşehir? Bugün iftar sonrası konvoya davetlisiniz...

Sma hastası Yusuf Eren gönüllüleri Başkanı Ramazan Tavsamaz, tüm gönüllüleri ve Nevşehirli vatandaşları bu akşam saat: 21:30 da düzenleyecekleri Yusuf Eren Bebek konvoyuna davet etti.