UEFA EURO 2024’te bugün saat:22.00’de oynanacak heyecan dolu Türkiye-Çekya maçı, Nevşehir, Avanos, Ürgüp ve Kaymaklı'da kurulacak dev ekrandan izlenecek ve tüm Nevşehirliler tek yürek olarak A Milli Takım’a destek verecek.

Nevşehir'de bugün önce konser sonra milli maç

Nevşehir Belediyesi, A Milli Futbol Takımı'nın 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) F Grubu son maçında karşılaşacağı Çekya müsabakasını için Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’ne dev ekran kuracak... Müsabaka öncesinde Türk Halk Müziği Sanatçısı Ersin Tunç seslendireceği türkülerle müzik ziyafeti sunacak.

Her iki etkinliğe de dileyen tüm vatandaşlar ücretsiz olarak katılabilecek.

Milli maç heyecanı Avanos'ta dev ekranda

Bu Akşam Milli Maç Heyecanını Dev Ekranda İzlemek İçin Avanos Çarşı Meydanı ve Belediye Yanı Otopark'ta buluşuyoruz! Tüm Vatandaşlarımızı Bu Coşkuya Ortak Olmaya Davet Ediyoruz. Haydi, Milli Takım! Haydi, Bizim Çocukları! Kalbimiz Sizinle!

Çarşı Meydanı Led Ekran

Belediye Yanı Otopark

Saat: 22:00

Ürgüp'te milli maç rüzgarı esecek

A Milli Takım’ın, Avrupa Futbol Şampiyonası’nda son 16’ya kalmak için Çekya karşısında çıkacağı gruptaki son maçını kurulacak olan dev ekranda izlemeye davet eden Ürgüp Belediyesi’nin çağrısında, “Sandalyeni Al Gel.. Milli takımımızın maç heyecanını hep birlikte yaşayalım… Türk Milli Takımımızın Çekya ile mücadele edeceği karşılaşmada Milli takımızı hep birlikte destek olalım” ifadeleri yer aldı.

Kaymaklı'da Milli heyecanı birlikte yaşamaya var mısınız?

Nevşehir merkez ilçeye bağlı Kaymaklı beldesinde Yeraltı şehri otoparkında kurulacak dev ekranda milli maç heyecanı yaşanacak.

Haber: Metin Yıldırım

BizimÇocuklar

#euro2024

Editör: İbrahim UYSAL