DSİ 12. Bölge Müdürü Rahmi Şahin, Bölge Müdür Yardımcısı Ersin Yaşlı ve ilgili şube müdürleri eşliğinde Nevşehir Merkez Nar Kasabası Karaağaç ve Genç Deresi Taşkın Kontrol Projesi kapsamındaki çalışmaları yerinde inceledi.

Nar Kasabası Karaağaç ve Genç Deresi dereleri’ne DSİ tarafından yapılan çalışmalar kapsamında taşkın zararlarından korunacak.

İş kapsamında 2.350 metre taşkın kontrol kanalı ve 8 adet köprü yapılarak Nar kasabası taşkın zararlarından korunacaktır.

Dere Islahı Çalışmamız Kaldığı Yerden Devam ediyor…

Daha temiz ve daha yeşil ve yaşanabilir "Nar" için büyük bir özveriyle çalıştıklarını ifade eden Nar Belediye Başkanı Süleyman Özçelik; "DSİ 12. Bölge Müdürlüğü tarafından Genç ve Sarıyaprak derelerinin taşkınlardan, yerleşim merkezinin ve bahçelerin korunması amacıyla başlatılan ve Tarım ve Orman Bakan yardımcımız Sayın Ebubekir GİZLİGİDER,AK Parti İl Başkanımız Sayın Ali KEMİKKIRAN Nevşehir Milletvekillerimiz Sayın Süleyman ÖZGÜN ve Sayın Emre ÇALIŞKAN’ ın katkılarıyla yapılan “DERE ISLAHI”projemiz kaldığı yerden devam ediyor. Narımız güzelleşmeye devam ediyor.Ekiplerimiz hız kesmeden sahalarda…" dedi.