Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Uzman Çavuş Cebrail Acar’ın şehadet haberi, baba ocağı Konya’nın Ereğli ilçesi Cahı Mahallesinde yaşayan anne-babasına ve Nevşehir'de bulunan eşi Hanife Acar'a ulaştırıldı. 

Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde, bölücü terör örgütü mensuplarıyla sağlanan temasta şehit olan Uzman Çavuş Cebrail Acar (33)'ın Nevşehir'in damadı olduğu öğrenildi.

Nevşehir'e şehit ateşi düştü...

Nevşehir'in Ürgüp ilçesine bağlı Mazı Köyü sakinlerinden Süleyman Gürbüz'ün damadı 2 çocuk babası 33 yaşındaki Şehit Uzman Çavuş Cebrail Acar'ın eşi Hanife Acar ve çocuklarının Kurban Bayramından beri Nevşehir'de oldukları ifade edildi. Şehit Uzman Çavuş Acar'ın eşine acı haber sağlık ekipleri eşliğinde Jandarma ve polis ekipleri verdi. Daha sonra eşi ve yakınları ambulans ile Konya'ya götürüldü.

Piyade Uzman Çavuş Cebrail Acar'ın cenazesi bugün Cuma namazından sonra Ulu Cami’den alınarak Meydanbaşı Şehitliği'nde defnedilecek.

Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Piyade Uzman Çavuş Cebrail Acar’a Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve sevenlerine başsağlığı ve sabır diliyoruz. Aziz Milletimizin başı sağ olsun.