Nevşehir Pamukçu Sarrafiyede, alışveriş yaptıktan sonra yanlış işlem yapıldığına sonradan fark edilen gurbetçiye haberimiz sonrasında ulaşıldı.

Bugün Nevşehir Camicedit mahallesi Tahmis Cd. Sarraflar caddesinde hizmet veren Pamukçu Sarrafiye'de alışveriş yapan gurbetçi bir vatandaşımıza yanlış işlem yapıldı. Sonradan anlayınca kameraları inceleyen pamukçu sarrafiye yetkilileri ödeme işleminin başka bir müşteriye ait olduğunu fark ettiler.

Yanlış işlem yaptıkları gurbetçiye ulaşmak için yardım istediler.

Fakat iletişim nosu ve ismini bilemedikleri için FİB Haber Merkezi Whatsapp İhbar Hattına gönderdikleri fotoğrafla yanlış işlem yaptıkları gurbetçi müşteriye ulaşmak için yardım istediler.

Yoğunlukta biz de müşterimizde farkına varmadık

Pamukçu Sarrafiye Yönetim Kurulu Üyesi Lütfü Pamukçu; "Yoğunlukta yaşanan dalgınlıkla biz de müşterimizde farkına varmadık. Değerli müşterimiz yada onu tanıyan vatandaşlarımızın kendisine haber vererek bize ulaşmalarını rica ediyorum. Müşterimizin isim ve soyismini bilmiyoruz.  Güvenlik kameralarımızdan müşterimizin fotoğrafına ulaştık. İnşallah sizin sayenizde kendisinede ulaşarak bu yanlışı düzeltiriz" dedi.

Haberimiz sonrası gurbetçi müşteriye ulaşıldı. Duyarlı gurbetçimize veokuyucularımıza teşekkür ederiz.

Editör: İbrahim UYSAL