Master Eğitim Kurumu 2024-2025 dönemi 12.sınıf öğrencileri için dersler devam ediyor.

Nevşehir’ in en seçkin üniversiteye hazırlık kurs merkezi olan Master Eğitim Kurumunda 12. sınıf sayısal ve eşit ağırlık kontenjanlarının çok hızlı bir şekilde dolması sonucu, 1 Haziran tarihinde 12. Sınıf derslerine vakit kaybetmeden başlandı. Bayram tatili nedeniyle ara verilen derslere 24 Haziran 2024 tarihi itibariyle devam edilmektedir.

Master Eğitim Kurumu Müdür Yardımcısı Özdem İMAN konuyla ilgili:

2023-2024 dönemi boyunca öğrencilerimize gösterdiğimiz ilgiyi ve takibi bir an olsun elden bırakmadık. Tüm sene boyunca hem öğretmenlerimiz hem de öğrencilerimiz sonsuz azim gösterdiler. Hâl böyle olunca 8-9 Haziran 2024 tarihlerinde YKS sınavına giren öğrencilerimizden oldukça olumlu geri dönütler aldık. Mutlu ve gururlu olduğumuz bugünlerde temmuz ayında sınav sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte Nevşehir tarihinin gelmiş geçmiş en iyi sonucunu alacağımızdan eminiz.

2024-2025 eğitim döneminde de, öğrencilerini, Türkiye’ nin en iyi üniversitelerine yerleştirmeyi hedefleyen Master Eğitim Kurumunda, 12. sınıfa geçen öğrenciler, bire bir eğitim koçluğunun yanında alanında Nevşehir’ in en iyi ve en yetkin öğretmenlerinden ders almakta, eşsiz olanakların bulunduğu kampüsünün yanında son teknoloji donanımların kullanıldığı, üniversite motivasyonunu artıracak tam teşekküllü sınıflarda eğitim görmektedir.

Sağlanan bu çok yönlü desteğin ışığında; eğitim vermeye başladığı ilk günden bu yana standartların çok üstünde olan eğitim anlayışıyla, üniversiteye hazırlıkta Nevşehir’ in en başarılı lise öğrencilerinin tek tercihi haline gelen Master Eğitim Kurumu, YKS’ ye hazırlanan tüm öğrencilere başarılar diler.’’  dedi.

Ek olarak Master Eğitim Kurumu 10. ve 11. sınıf kayıtları devam etmektedir, mezun öğrenci kayıtları da başlamıştır. Eylül ayıyla birlikte 10,11 ve mezun grubu öğrenciler için derslere başlanacaktır.

 Başarılı bir gelecek, iyi bir üniversite hayal edenlerin tek adresi:

‘’MASTER EĞİTİM KURUMU’’.

Siz de Masterlı olun, kazanın.

MASTER EĞİTİM KURUMU

 EĞİTİMİN ŞAMPİYONLAR LİGİ

Editör: Funda Afşar