Nevşehir'in Gülşehir ilçesinde evinden çıkıp bir daha geri dönmeyen 62 yaşındaki evli ve üç çocuk babası R. K.'tan 1 haftadır haber alınamıyor ...

Gülşehir Belediyesi personellerinden 62 yaşındaki evli ve üç çocuk babası  R. K.'tan 7 gündür haber alınamıyor. Hayatından endişe duyan ailesi ise durumu polise bildirdi. Polis kayıp şahsın bulunması için çalışma başlatırken, kimliği üzerinde olduğu öğrenilen K.'ın hiçbir yerde izine rastlanmadı.

TELEFONU OTOGARA BIRAKIP GİTMİŞ...

Babasının kaybından endişe duyduklarını ifade eden oğlu Şaban Kartalmış, FİB Haber Merkezine yaptığı açıklamasında; "1962 doğumlu babam  R. K., bir hafta önce evinden çıktı o akşam en son Nevşehir otogarında görülmüş. Telefonunu da otogara bırakmış. Otobüs firmalarıyla görüştük hiç bir firma kaydında ismine rastlanamadı. Ne Nevşehir'de ne de Gülşehir'de o günden bugüne kendisini gören yok. Muhtemelen kardeşimin Aydın'daki düğününe gidecekti. Düğüne gitmemiş. Gülşehir Belediyesinde çalışıyordu oraya da haber vermemiş. Durumu polise haber verdik. Bir hafta geçti artık hayatından endişeliyiz, kendisini gören duyan olursa insaniyet adına en yakın karakola bildirilmesini yada bana telefonla bilgi vermesini rica ediyorum." dedi.

Kayıp Raşit Kartalmış her yerde aranıyor.

20 Haziran Perşembe günü akşam 19.30 sularında evinden çıkan ve en son Nevşehir otogarında görülen R. K.'ı bulmak için arama çalışmaları mutlu bir şekirde sona erdi. Kayıp vatandaşımız bulundu.

Editör: İbrahim UYSAL